Onze diensten

ADVISEREN

ADVISEREN

Van Emmerik & Vander Weide B.V. helpt u met de beste keuze. Wij denken met u mee in elke fase van het bouwproces. Vanaf het eerste idee om te gaan bouwen, tot de uitwerking van de werktekeningen; bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze medewerkers zijn thuis in uw branche. Zo helpt onze ervaring uw project sneller vooruit en krijgt u exact wat u wenst.

VERBERG TEKST

ONTWERPEN

ONTWERPEN

Na het vaststellen van uw wensen en behoeftes wordt het tijd om een ontwerp te maken. Wij helpen u hierbij graag.

Ook voor de technische uitwerking van een reeds gemaakt ontwerp kunt u bij ons terecht. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met alle aspecten van de bouw. Wij kennen de regels, maar ook de praktische en de financiële kant van het bouwproces.

Mocht u willen verbouwen of uitbreiden, adviseren wij u ook graag over de mogelijkheden.

VERBERG TEKST

3D & BIM

3D & BIM

Wat 3D inhoudt is inmiddels bij velen wel bekend. Met BIM voegen wij hier nog extra dimensies aan toe. BIM staat voor Building Information Modelling. Met de nadruk op Informatie!

Wij gebruiken Revit om uw project tot in het fijnste detail uit te werken. Hierdoor krijgt u nog meer grip op uw project. Door uw project eerst virtueel te bouwen, worden faalkosten tot een minimum beperkt en heeft u alle informatie over uw gebouw op elk moment beschikbaar.

Deze informatie maakt uw planning en kostenbewaking beter beheersbaar. Niet alleen tijdens de bouw, maar ook voor het onderhoud aan uw project.

VERBERG TEKST

NAZORG

NAZORG

Na de realisatie van een project, dat tijdens de bouw desgewenst ook door Van Emmerik & Vander Weide kan worden gecoördineerd, kunnen wij ook in de nazorg de opdrachtgever ondersteunen. Hierbij valt te denken aan onderhouds- en gebouwbeheer.

Renovatie en herbestemming van bestaande bouwwerken tot een andere functie komt vandaag de dag steeds meer voor. Ook hierin kunnen wij de opdrachtgever van dienst zijn.

VERBERG TEKST